Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11036
Назва: | Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ДРУЦА А.М.» Миколаївського району |
Автори: | Кот Стах Петрович, науковий керівник Kot Stah, scientific director Вербицька, Світлана |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Вербицька С. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ДРУЦА А.М.» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота на тему: «Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «Друца А.М.» Миколаївського району, має обсяг 86 сторінку комп’ютерного тексту, включає 17 таблиць, 3 рисунки, 2 додатків, літературний огляд базується на 41 бібліографічному джерелі спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Тема кваліфікаційної роботи є актуальною, має практичне значення і ставить за мету наступне: проведення аналізу та виявлення окремих недоліків в технологічних процесах годівлі і утримання тварин, відтворення стада, і впровадження певних заходів щодо їх покращення. У задачі дипломної роботи входило виріщення наступних питань: - організація відтворення стада свиней; - годівля свиней різних статево-вікових груп; - аналіз спосібу утримання свиней; - вплив гібридизації на відтворювальну здатність свиноматок з різним рівнем багатоплідності; - динаміка живої маси чистопородних та гібридних свинок; - технологія переробки тваринницької сировини; - економічна ефективність впровадження удосконаленої технології Для вивчення показників відтворювальних якостей свиноматок дослідних генотипів ранжировано на 2 класи за ознакою багатоплідності – нижче середнього значення (мінус варіант М-) і вище середнього значення (плюс варіант М+), також продуктивні якості чистопородного і помісного молодняку оцінювали з урахуванням розподілу на 2 класи за живою масою у 2х місячному віці (М+, М−). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11036 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Вербицька_ОС204_М.pdf | 781,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.