Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11041
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Катеринюк, О. А. | - |
dc.contributor.author | Kateryniuk, O. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T10:00:45Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T10:00:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11041 | - |
dc.description | Катеринюк О. А. Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’яса // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 39-44. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті предметом нашого дослідження є біологічні небезпеки (мікробіологічні), які можуть виникнути в процесі вирощування тварин і забою їх на м'ясо під впливом мікроорганізмів. Впровадивши і підтримуючи систему ХАССП, підприємство володіє упевненістю в тому, що безпека дотримується. Воно має можливість уникнути застосування в процесі виробництва великого спектру потенційно небезпечних матеріалів, біологічних, хімічних та фізичних погроз для здоров'я людей, непродуктивних витрат фінансових коштів, витрат внаслідок псування, неправильного виробництва, неправильного вживання продукції покупцем. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article, the subject of our study are biological hazards (microbiological), which can occur in the process of raising animals and slaughtering them for meat under the influence of microorganisms. By implementing and maintaining the HACCP system, the company is confident that safety is met. It has the ability to avoid the use in the production process of a wide range of potentially hazardous materials, biological, chemical and physical threats to human health, unproductive financial costs, costs due to damage, improper production, improper use of products by the buyer. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | м'ясні туші | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | вихід готової продукції | uk_UA |
dc.subject | втрати при термічній обробці | uk_UA |
dc.subject | физико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | meat carcasses | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | yield of finished products | uk_UA |
dc.subject | losses during heat treatment | uk_UA |
dc.subject | physicochemical parameters | uk_UA |
dc.subject | microbiological indicators | uk_UA |
dc.title | Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’яса | uk_UA |
dc.title.alternative | The possibility of applying the concept of HACCP in meat production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
39-44.pdf | 589,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.