Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Показники росту та рoзвитку тварин – резерв мясної продуктивностіКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Пшеничний, О. В.; Pshenychyi, O.
2021Морфофункціональні властивості вим’я корів української червоної молочної породиКитаєва, Алла Павлівна, науковий керівник; Kitaeva, Alla, scientific director; Петрова, Ю. В.; Petrova, Y.
2021Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Папіровник, А. О.; Papirovnik, A.
2021Шляхи модифікації антибіотиків для подолання резистентностіКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko, Helen, scientific director; Орищенко, А. О.; Orishchenko, A.
2021Аналіз якісних показників сирокопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Михайліченко, Г. С.; Michailichenko, S.
2021Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатівПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Мельниченко, Д. С.; Melnichenko, D.
2021Сервіс-період та фактори впливуКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Мартинов, Є. В.; Martynov, E.
2021Відтворювальні якості свиноматок різного вікуКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Кушнірук, Н. С.; Kushiruk, N.
2021Біологічні та морфологічні особливості Echinococcus granulosus від різних проміжних хазяїв в умовах Миколаївської областіЛумедзе, Імін Халідович, науковий керівник; Lumedze, Imin, scientific director; Краснов, В. В.; Krasnov, V.
2021Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістюЛюта, Ірина Миколаївна, науковий керівник; Lyuta, Iryna, scientific director; Кравченко, О. О.; Kravchenko, O.
2021Організація інтенсивної технології відтворення свиней в умовах племзаводуМельник, Володимир Олександрович, науковий керівник; Melnik, Vladimir, scientific director; Козуб, Д. Р.; Kozub, D.; Погоріла, М. В.; Pogorila, M.
2021Оцінка м’ясної продуктивності перепелів в умовах домашнього господарстваПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник; Patreva, Ludmila, scientific director; Катілов, Д. Б.; Katilov, D.
2021Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Катеринюк, О. А.; Kateryniuk, O.
2021Вплив концентратної годівлі на тривалість та інтенсивність використання основних свиноматокКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko, Helen, scientific director; Івахненко, Т. В.; Ivakhnenko, T.
2021Пробіотичні препарати у свинарствіЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Дзюб, Я. М.; Dziub, Y.
2021Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лініїПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Гава, І. І.; Gava, I.
2021Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиноюСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Вороніна, В. В.; Voronina, V.
2021Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузіЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Бондарчук, В. О.; Bondarchuk, V.
2021Зв'язок живої маси ягнят при народженні та багатоплідності вівцематок з лінійною приналежністю тваринКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Абрамов, С. А.; Abramov, S.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19