Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11050
Назва: | Безпека харчових продуктів. Тренди і виклики |
Автори: | Іваненко, П. В. Ivanenko, P. Савіна, О. Ю. Savina, O. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Іваненко П. В., Савіна О. Ю. Безпека харчових продуктів. Тренди і виклики // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 429-432. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11050 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
429-432.pdf | 743,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.