Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11053
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPatreva, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorКатілов, Д. Б.-
dc.contributor.authorKatilov, D.-
dc.date.accessioned2022-02-21T07:22:42Z-
dc.date.available2022-02-21T07:22:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11053-
dc.descriptionКатілов Д. Б. Оцінка м’ясної продуктивності перепелів в умовах домашнього господарства // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 45-49.uk_UA
dc.description.abstractУ статті представлено характеристику м’ясної продуктивності перепелів порід Маньчжурьска та Техаська Біла. Встановлено, що за основними показниками росту та розвитку, кращою породою є Техаська Біла порода перепелів.uk_UA
dc.description.abstractIn this article presented the characteristic of meat productivity of quails Manchurian and White Texan breeds. It is proven, that for the main indicators of growth and development, the best breed is the Texan White.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectМаньчжурська породаuk_UA
dc.subjectБіла Техаська породаuk_UA
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectManchurian breeduk_UA
dc.subjectTexan White breeduk_UA
dc.subjectmeat productivityuk_UA
dc.titleОцінка м’ясної продуктивності перепелів в умовах домашнього господарстваuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of meat productivity of quails in conditions of the householduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
45-49.pdf727,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.