Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Папіровник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Papirovnik, A. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-23T08:31:50Z | - |
dc.date.available | 2022-02-23T08:31:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11072 | - |
dc.description | Папіровник А. О. Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 91-94. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень щодо використання яловичини різної якості при технології виробництва ковбаси вареної «Яловича» вищого сорту у відповідності до ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні». Пропонуємо при використанні яловичини з вадами сухості та жорсткості, (DFD) поєднувати цю сировину з м’ясом якості N0R, а у фарш варених ковбас слід додавати харчові добавки для стабілізації структури. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of studies on the use of beef of different quality in the technology of production of boiled sausage "Beef" in accordance with DSTU 4436: 2005 "Sausages boiled, sausages, sausages, meat breads". We suggest combining this raw material with N0R quality meat when using beef with dryness and stiffness (DFD), and nutritional supplements should be added to the structure for boiled sausages. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | дефекти | uk_UA |
dc.subject | термошафи | uk_UA |
dc.subject | minced meat | uk_UA |
dc.subject | boiled sausages | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | defects | uk_UA |
dc.subject | hot plates | uk_UA |
dc.title | Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of beef indicators on the output and quality of boiled sausage | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
91-94.pdf | 730,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.