Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11073
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКитаєва, Алла Павлівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKitaeva, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorПетрова, Ю. В.-
dc.contributor.authorPetrova, Y.-
dc.date.accessioned2022-02-23T08:39:25Z-
dc.date.available2022-02-23T08:39:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11073-
dc.descriptionПетрова Ю. В. Морфофункціональні властивості вим’я корів української червоної молочної породи // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 95-99.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати оцінки вим’я корів української червоної молочної породи за морфофункціональними властивостями. Встановлено вплив форми вимені на молочну продуктивність корів. Найвищими показниками надою корів характеризувалися тварини із ванно подібною формою вимені, а найменшими – з округлою формою; корови з чашоподібною формою займали проміжне місце між цими формами. Корови з ванноподібною формою вим’я за надоєм за лактацію переважали корів з чашоподібною та округлою формами. У корів першої лактації це перевищення становило відповідно 265 кг або 6,0 % та 380 кг або 8,8 %, а у корів 3-ї лактації – 170 кг або 3,5 % та 457 кг або 10,1 %.uk_UA
dc.description.abstractThe results of the evaluation of the udder of Ukrainian red dairy cows for morpho-functional properties are presented. The influence of udder shape on milk productivity of cows was established. The highest rates of milking cows were characterized by animals with a bath-like shape of the udder, and the lowest - with a rounded shape; cup-shaped cows occupied an intermediate place between these forms. Cows with a bath-shaped udder after milking during lactation were dominated by cows with a cup-shaped and round shape. In cows of the first lactation this excess was 265 kg or 6.0% and 380 kg or 8.8%, respectively, and in cows of the third lactation - 170 kg or 3.5% and 457 kg or 10.1%.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвим’яuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectморфологічна ознакаuk_UA
dc.subjectпромірuk_UA
dc.subjectнадійuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectфункціяuk_UA
dc.subjectudderuk_UA
dc.subjectcowuk_UA
dc.subjectmorphological featureuk_UA
dc.subjectmeasurementuk_UA
dc.subjecthopesuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectfunctionuk_UA
dc.titleМорфофункціональні властивості вим’я корів української червоної молочної породиuk_UA
dc.title.alternativeMorphofunctional properties of the udder of ukrainian red dairy cowuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
95-99.pdf521,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.