Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11082
Title: | Проблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції харчової промисловості |
Authors: | Цибань, А. О., науковий керівник Tsyban, A., scientific director Постоловка, Д. І. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Постоловка Д. І. Проблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції харчової промисловості // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 472-474. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11082 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
472-474.pdf | 734,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.