Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11082
Title: Проблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції харчової промисловості
Authors: Цибань, А. О., науковий керівник
Tsyban, A., scientific director
Постоловка, Д. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Постоловка Д. І. Проблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції харчової промисловості // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 472-474.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11082
Appears in Collections:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
472-474.pdf734,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.