Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11131
Назва: Технологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ТОВ «СГВП «АГРО-ФЛАГМАН» Миколаївської області
Автори: Підпала, Тетяна Василівна, науковий керівник
Podpalaya, Tatiana, scientific director
Пашута, Г.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Пашута Г. Технологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ТОВ «СГВП «АГРО-ФЛАГМАН» Миколаївської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2022. 79 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна дипломна робота на тему «Технологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ТОВ «СГВП «АГРО-ФЛАГМАН» Миколаївської області» написана на 79 сторінках комп’ютерного тексту. За структурою відповідає вимогам і складається з розділів: вступ; матеріали, умови і методики виконання роботи; результати досліджень; охорона праці; безпека в надзвичайних ситуаціях; охорона довкілля; висновки; пропозиції список використаних джерел. Робота проілюстрована таблицями, рисунками, додатками. Список використаних джерел нараховує 51 найменування. Актуальність роботи. Оскільки питання забезпечення населення молоком та продуктами його переробки має дуже важливе значення в суспільстві, то застосування, так званих, традиційних технологій виробництва продукції тваринництва є не доцільним, оскільки знижує конкурентоспроможність галузі молочного скотарства і тим самим викликає її непривабливість із-за неабиякої збитковості. Для запобігання цієї ситуації запропоновано поетапне переоснащення новою технікою існуючих молочних ферм з прив’язним утриманням худоби та доїння у стійлах і перехід на прогресивну технологію виробництва менш витратної та прибуткової продукції. Для розкриття теми виконані такі завдання: охарактеризувати існуючу технологію виробництва молока; проаналізувати технологію годівлі за прив’язного та безприв’язного утримання корів; проаналізувати технологію доїння корів за різних способів утримання; оцінити молочну продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи; визначити тривалість господарського використання корів; охарактеризувати технологію переробки тваринницької сировини; визначити ефективність удосконаленої технології виробництва молока. У результаті виконаних огляду літературних джерел, досліджень та отриманих даних зроблено висновки і пропозиції, які є аргументованими та мають практичне значення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11131
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Пашута_ОС204_М.doc.pdf877,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.