Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коваленко, Ганна В’ячеславівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kovalenko, Hanna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, В. О. | - |
dc.contributor.author | Bondarchuk, V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-29T10:47:11Z | - |
dc.date.available | 2022-03-29T10:47:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бондарчук В. О. Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктів // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 96-99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-05-11-21-96-99.pdf | 151,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.