Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171
Title: Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктів
Authors: Коваленко, Ганна В’ячеславівна, науковий керівник
Kovalenko, Hanna, scientific director
Бондарчук, В. О.
Bondarchuk, V.
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Бондарчук В. О. Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктів // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 96-99.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171
Appears in Collections:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnyk-tez-05-11-21-96-99.pdf151,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.