Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171
Title: | Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктів |
Authors: | Коваленко, Ганна В’ячеславівна, науковий керівник Kovalenko, Hanna, scientific director Бондарчук, В. О. Bondarchuk, V. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Бондарчук В. О. Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктів // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 96-99. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171 |
Appears in Collections: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-05-11-21-96-99.pdf | 151,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.