Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11238
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМельник, Ірина Олегівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorMelnik, Irina, scientific director-
dc.contributor.authorАсєнкова, А. С.-
dc.contributor.authorAsienkova, A.-
dc.date.accessioned2022-04-12T10:31:10Z-
dc.date.available2022-04-12T10:31:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАсєнкова А. С. Характеристика основних елементів облуговування в ресторанах // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 202-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11238-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleХарактеристика основних елементів облуговування в ресторанахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-05-11-21-202-204.pdf118,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.