Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11238
Title: | Характеристика основних елементів облуговування в ресторанах |
Authors: | Мельник, Ірина Олегівна, науковий керівник Melnik, Irina, scientific director Асєнкова, А. С. Asienkova, A. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Асєнкова А. С. Характеристика основних елементів облуговування в ресторанах // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 202-204. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11238 |
Appears in Collections: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-05-11-21-202-204.pdf | 118,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.