Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11247
Title: Теоретичні аспекти організації кейтерингу
Authors: Мельник, Ірина Олегівна, науковий керівник
Melnik, Irina, scientific director
Зосімова, В. Р.
Zosimova, V.
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Зосімова В. Р. Теоретичні аспекти організації кейтерингу // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 231-233.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11247
Appears in Collections:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnyk-tez-05-11-21-231-233.pdf122,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.