Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11247
Title: | Теоретичні аспекти організації кейтерингу |
Authors: | Мельник, Ірина Олегівна, науковий керівник Melnik, Irina, scientific director Зосімова, В. Р. Zosimova, V. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Зосімова В. Р. Теоретичні аспекти організації кейтерингу // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 231-233. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11247 |
Appears in Collections: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-05-11-21-231-233.pdf | 122,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.