Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11347
Title: | The energy balance of corn ethanol |
Other Titles: | Енергетичний баланс кукурудзяного етанолу |
Authors: | Марковська, Антоніна В’ячеславівна, науковий керівник Markowska, Antonina, scientific director Новіков, Е. Novikov, E. |
Keywords: | етанол баланс чистої енергії виробництво кукурудзи енергія ethanol net energy balance corn production energy |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Novikov E. The energy balance of corn ethanol // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 87-89. |
Abstract: | Ця стаття визначає фактори широкого спектра оцінок, які спричиняють ці суттєві зміни, та розробляє більш послідовну оцінку. Ми прийшли до висновку, що NEV кукурудзяного етанолу з часом зростав завдяки технологічним досягненням у перетворенні етанолу та підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва. Це показує, що етанол кукурудзи є енергоефективним, про що свідчить джерело енергії: коефіцієнт введення 1,34. - This article identifies the factors in a wide range of assessments that cause these significant changes and develops a more consistent assessment. We conclude that the NEV of corn ethanol has grown over time due to technological advances in ethanol conversion and increased efficiency in agricultural production. This shows that corn ethanol is energy efficient, as evidenced by the energy source: an input factor of 1.34. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11347 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.