Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11348
Title: | Ways of modification of antibiotics to overcome resistance |
Other Titles: | Шляхи модифікації антибіотиків для подолання резистентності |
Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Орищенко, А. Oryshchenko, A. |
Keywords: | резистентність антибіотикорезистентність мікроогранізми антибіотики resistance antibiotic resistance microorganisms antibiotics |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Oryshchenko A. Ways of modification of antibiotics to overcome resistance // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 89-93. |
Abstract: | В статті наведені основні механізми розвитку та розповсюдження антибіотикорезистентності мікроорганізмів до часто використовуваних антибактеріальних засобів. Висвітлено актуальність проблеми стійкості мікроорганізмів до антибіотиків і необхідність комплексного підходу до вирішення проблеми антибіотикорезистентності, що включає обов’язковий систематичний моніторинг стану стійкості мікроорганізмів до антибіотиків. - The article represents the main mechanisms of development and spread of antibiotic resistance of microorganisms to frequently used antibacterial agents. The urgency of the problem of microorganisms’ resistance to antibiotics and the need for a comprehensive approach to solving the problem of antibiotic resistance, which includes mandatory systematic monitoring of the state of resistance of microorganisms to antibiotics, are displayed. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11348 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.