Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - | 
| dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - | 
| dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - | 
| dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - | 
| dc.contributor.author | Савінок, Оксана Миколаївна | - | 
| dc.contributor.author | Savinok, Oksana | - | 
| dc.date.accessioned | 2022-05-06T10:06:01Z | - | 
| dc.date.available | 2022-05-06T10:06:01Z | - | 
| dc.date.issued | 2022 | - | 
| dc.identifier.citation | Науково-дослідна робота студентів : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 79 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390 | - | 
| dc.description | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA | 
| dc.title | Науково-дослідна робота студентів | uk_UA | 
| dc.type | Book | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| pidpala-nauk-doslidn-robot-prakt-2022.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.