Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorСавінок, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorSavinok, Oksana-
dc.date.accessioned2022-05-06T10:06:01Z-
dc.date.available2022-05-06T10:06:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНауково-дослідна робота студентів : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390-
dc.descriptionКафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництваuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleНауково-дослідна робота студентівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidpala-nauk-doslidn-robot-prakt-2022.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.