Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390| Назва: | Науково-дослідна робота студентів | 
| Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Савінок, Оксана Миколаївна Savinok, Oksana  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Науково-дослідна робота студентів : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 79 с. | 
| Опис: | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| pidpala-nauk-doslidn-robot-prakt-2022.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.