Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11419| Title: | Дизайн страв та кондитерських виробів |
| Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Стріха Л. О., Шевчук Н. П. Дизайн страв та кондитерських виробів : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11419 |
| Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| striha-dizajn-strav-ta-kondit-vir-lekcij-2022.pdf | 602,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.