Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11419
Title: | Дизайн страв та кондитерських виробів |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Стріха Л. О., Шевчук Н. П. Дизайн страв та кондитерських виробів : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11419 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
striha-dizajn-strav-ta-kondit-vir-lekcij-2022.pdf | 602,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.