Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11420
Title: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні рекомендації для лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2022. 96 с.
Description: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11420
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
striha-tehnolog-ozdorov-harch-produkt-lab-r-2022.pdf552,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.