Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11420
Назва: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні рекомендації для лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2022. 96 с.
Опис: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11420
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
striha-tehnolog-ozdorov-harch-produkt-lab-r-2022.pdf552,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.