Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
| dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
| dc.date.accessioned | 2022-05-17T08:11:58Z | - |
| dc.date.available | 2022-05-17T08:11:58Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Організація виробництва в закладах харчування : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 38 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422 | - |
| dc.description | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.title | Організація виробництва в закладах харчування | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| striha-organizac-virob-v-zaklad-harchuv-prakt-rab-2022.pdf | 582,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.