Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422
Title: Організація виробництва в закладах харчування
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Організація виробництва в закладах харчування : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 38 с.
Description: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
striha-organizac-virob-v-zaklad-harchuv-prakt-rab-2022.pdf582,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.