Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422| Title: | Організація виробництва в закладах харчування |
| Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Організація виробництва в закладах харчування : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 38 с. |
| Description: | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| striha-organizac-virob-v-zaklad-harchuv-prakt-rab-2022.pdf | 582,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.