Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shebanina, Elena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-18T07:49:09Z | - |
dc.date.available | 2022-05-18T07:49:09Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бурковська А. Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України // Проблеми та перспективи розвитку економіки України: погляд молоді : матеріали ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Черкаси, 20 квітня 2022 р. Черкаси : ЧДБК, 2022. С. 9-11. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-11.pdf | 341,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.