Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429
Назва: Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України
Автори: Шебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий керівник
Shebanina, Elena, scientific director
Бурковська, Анна Іванівна
Burkovskaia, Anna
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Бурковська А. Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України // Проблеми та перспективи розвитку економіки України: погляд молоді : матеріали ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Черкаси, 20 квітня 2022 р. Черкаси : ЧДБК, 2022. С. 9-11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-11.pdf341,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.