Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11457
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІвонюк, М. В.-
dc.contributor.authorIvonyuk, M.-
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.dateDairy production is the processing of raw milk into safe for human consumption products. Milk and dairy products are one of the main and sought-after foods, especially for children and the older generation. They contain the proteins, fats, carbohydrates, amino acids we need, as well as many trace elements and vitamins. However, if the requirements for the production and circulation of dairy products are not met, in addition to useful properties, dairy products can pose a threat to human health, cause disease and poisoning.-
dc.date.accessioned2022-05-19T10:08:07Z-
dc.date.available2022-05-19T10:08:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКурепін В. М., Івонюк М. В. Управління якістю та безпекою молочної продукції на вітчизняному ринку // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 34-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв, 23-25 березня 2022 р / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 47-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11457-
dc.description.abstractВиробництво молочних продуктів є переробкою сирого молока в безпечну для споживання людиною продукції. Молоко та молочна продукція є одними з основних та затребуваних харчових продуктів, особливо для дітей та старшого покоління. Вони містять необхідні нам білки, жири, вуглеводи, амінокислоти, і навіть безліч мікроелементів і вітамінів. Але, якщо не виконуються вимоги до виробництва та обігу молочної продукції, крім корисних властивостей молочна продукція може нести загрозу здоров'ю людини, стати причиною виникнення захворювань та отруєнь.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractDairy production is the processing of raw milk into safe for human consumption products. Milk and dairy products are one of the main and sought-after foods, especially for children and the older generation. They contain the proteins, fats, carbohydrates, amino acids we need, as well as many trace elements and vitamins. However, if the requirements for the production and circulation of dairy products are not met, in addition to useful properties, dairy products can pose a threat to human health, cause disease and poisoning.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectкорисні властивостіuk_UA
dc.subjectбезпечне зберіганняuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectякість молокаuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectuseful propertiesuk_UA
dc.subjectsafe storageuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectmilk qualityuk_UA
dc.titleУправління якістю та безпекою молочною продукції на вітчизняному ринкуuk_UA
dc.title.alternativeManagement of quality and safety of dairy products in the domestic marketuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-52.pdf186,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.