Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11457
Назва: Управління якістю та безпекою молочною продукції на вітчизняному ринку
Інші назви: Management of quality and safety of dairy products in the domestic market
Автори: Івонюк, М. В.
Ivonyuk, M.
Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Ключові слова: молочні продукти
корисні властивості
безпечне зберігання
споживання
якість молока
dairy products
useful properties
safe storage
consumption
milk quality
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Курепін В. М., Івонюк М. В. Управління якістю та безпекою молочної продукції на вітчизняному ринку // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 34-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв, 23-25 березня 2022 р / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 47-52.
Короткий огляд (реферат): Виробництво молочних продуктів є переробкою сирого молока в безпечну для споживання людиною продукції. Молоко та молочна продукція є одними з основних та затребуваних харчових продуктів, особливо для дітей та старшого покоління. Вони містять необхідні нам білки, жири, вуглеводи, амінокислоти, і навіть безліч мікроелементів і вітамінів. Але, якщо не виконуються вимоги до виробництва та обігу молочної продукції, крім корисних властивостей молочна продукція може нести загрозу здоров'ю людини, стати причиною виникнення захворювань та отруєнь.
-
Dairy production is the processing of raw milk into safe for human consumption products. Milk and dairy products are one of the main and sought-after foods, especially for children and the older generation. They contain the proteins, fats, carbohydrates, amino acids we need, as well as many trace elements and vitamins. However, if the requirements for the production and circulation of dairy products are not met, in addition to useful properties, dairy products can pose a threat to human health, cause disease and poisoning.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11457
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-52.pdf186,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.