Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-20T07:34:22Z | - |
dc.date.available | 2022-05-20T07:34:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції птахівництва : методичні рекомендації для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475 | - |
dc.description | Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції птахівництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
patryeva-tvp-ptahiv-kurs-proekt-2022.pdf | 722,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.