Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.date.accessioned2022-05-20T07:34:22Z-
dc.date.available2022-05-20T07:34:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції птахівництва : методичні рекомендації для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475-
dc.descriptionКафедра птахівництва, якості та безпечності продукціїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції птахівництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patryeva-tvp-ptahiv-kurs-proekt-2022.pdf722,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.