Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції птахівництва : методичні рекомендації для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 37 с.
Опис: Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patryeva-tvp-ptahiv-kurs-proekt-2022.pdf722,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.