Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475
Назва: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Patreva, Ludmila |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції птахівництва : методичні рекомендації для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 37 с. |
Опис: | Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11475 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
patryeva-tvp-ptahiv-kurs-proekt-2022.pdf | 722,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.