Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11520
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савінок, Оксана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Savinok, Oksana | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Гиль, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Gill, Mikhail | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-02T06:47:08Z | - |
dc.date.available | 2022-06-02T06:47:08Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології» / уклад. О. М. Савінок, О. І. Петрова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2022. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11520 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_диплом_ХТ_Бакалавр_2021.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.