Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11520
Title: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології» |
Authors: | Савінок, Оксана Миколаївна Savinok, Oksana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології» / уклад. О. М. Савінок, О. І. Петрова, М. І. Гиль. Миколаїв : МНАУ, 2022. 63 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11520 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР_диплом_ХТ_Бакалавр_2021.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.