Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11632
Назва: Організація зберігання і переробки коренеплодів
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Магар, Д.
Mahar, D.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорчук В. Г., Магар Д. Організація зберігання і переробки коренеплодів // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 18 листопада 2021 р. Миколаїв: МНАУ, 2021. С. 48-52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11632
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2021
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sbornik-1-55-58.pdf258,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.