Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Гроза, Варвара Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Патрева, Людмила Семеновна | - |
dc.contributor.author | Гроза, Варвара Игоревна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Groza, Varvara | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-27T12:24:55Z | - |
dc.date.available | 2015-01-27T12:24:55Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Патрєва Л. С. М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. –2014. – Вип. 28, Ч. 1. – С. 205-211. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1175 | - |
dc.description.abstract | Представлено результати забою перепелів у віці 84 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,02 % розчин наносрібла позитивно впливає на м'ясні якості перепелів, збільшуючи масу їстівних частин по відношенню до маси патраної тушки на 29,93 г у самців та на 39,23 г – у самок. | ru |
dc.description.abstract | Представлены результаты забоя перепелов в возрасте 84 дней, выращенных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,02 % раствор наносеребра положительно влияет на мясные качества перепелов, увеличивая массу съедобных частей по отношению к массе потрошенной тушки на 29,93 г у самцов и на 39,23 г – у самок. | - |
dc.description.abstract | Results of slaughter quails in 84 days, grown using silver remedy "Argenvit". Determined that 0,02% of nanosilver solution has a positive effect on meat quality quail, increasing the weight of the edible parts relative to carcass weight drawn at 29,93 g in males and at 39,23 g – in females. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | Перепели | ru |
dc.subject | препарат «Аргенвіт» | ru |
dc.subject | м'ясні якості | ru |
dc.subject | Перепела | ru |
dc.subject | препарат «Аргенвит» | ru |
dc.subject | мясные качества | ru |
dc.subject | Quails | ru |
dc.subject | remedy «Argenvit» | ru |
dc.subject | meat gualities | ru |
dc.title | М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла | ru |
dc.title | Мясные качества перепелов при откорме с использованием наносеребра | - |
dc.title | Meat qualities in fattening guail using nanosilver | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патрєва_Гроза_стаття.doc | 111,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.