Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
Title: | М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла Мясные качества перепелов при откорме с использованием наносеребра Meat qualities in fattening guail using nanosilver |
Authors: | Патрєва, Людмила Семенівна Гроза, Варвара Ігорівна Патрева, Людмила Семеновна Гроза, Варвара Игоревна Patreva, Ludmila Groza, Varvara |
Keywords: | Перепели препарат «Аргенвіт» м'ясні якості Перепела препарат «Аргенвит» мясные качества Quails remedy «Argenvit» meat gualities |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Патрєва Л. С. М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. –2014. – Вип. 28, Ч. 1. – С. 205-211. |
Abstract: | Представлено результати забою перепелів у віці 84 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,02 % розчин наносрібла позитивно впливає на м'ясні якості перепелів, збільшуючи масу їстівних частин по відношенню до маси патраної тушки на 29,93 г у самців та на 39,23 г – у самок. Представлены результаты забоя перепелов в возрасте 84 дней, выращенных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,02 % раствор наносеребра положительно влияет на мясные качества перепелов, увеличивая массу съедобных частей по отношению к массе потрошенной тушки на 29,93 г у самцов и на 39,23 г – у самок. Results of slaughter quails in 84 days, grown using silver remedy "Argenvit". Determined that 0,02% of nanosilver solution has a positive effect on meat quality quail, increasing the weight of the edible parts relative to carcass weight drawn at 29,93 g in males and at 39,23 g – in females. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1175 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патрєва_Гроза_стаття.doc | 111,5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.