Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11830
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Віра Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T07:52:10Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T07:52:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продуктів бджільництва : метод. реком. підсумкових практичних занять, які проводяться у формі функціональної ділової гри для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11830 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продуктів бджільництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilʹnytstva_B_204_1.pdf | 347,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.