Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11830| Назва: | Технологія виробництва продуктів бджільництва |
| Автори: | Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira |
| Дата публікації: | 2022 |
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продуктів бджільництва : метод. реком. підсумкових практичних занять, які проводяться у формі функціональної ділової гри для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 20 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11830 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilʹnytstva_B_204_1.pdf | 347,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.