Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11860
Назва: | Використання інноваційних технологій та методів управління виробничими процесами за допомогою штучного інтелекту |
Автори: | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Лотарєва, Д. Lotarieva, D. |
Ключові слова: | економіка виробничий процес інноваційні технології цифровізація управління виробничими процесами economy production process innovative technologies digitalization management of production processes |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаівський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Лотарєва Д. Використання інноваційних технологій та методів управління виробничими процесами за допомогою штучного інтелекту // Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукр. інтер.-конф. здоб.вищ.освіти і мол.учених, 5-6 жовтня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 77-80. |
Короткий огляд (реферат): | Необхідною умовою виживання в умовах сучасної економіки є впровадження інтелектуальних систем управління на підприємстві та в організацію виробничого процесу. Керівники підприємств повинні усунути перешкоди на шляху цифровізації та впровадження інноваційних технологій задля належного ефективного управління виробничими процесами. A necessary condition for survival in the conditions of the modern economy is the introduction of intelligent management systems at the enterprise and in the organization of the production process. Enterprise managers must remove obstacles on the way to digitalization and the introduction of innovative technologies for the proper and effective management of production processes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11860 |
Розташовується у зібраннях: | Молодь, наука, бізнес - 2022 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
77-80.pdf | 524,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.