Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1186
Назва: Аналіз тривалості господарського використання голштинської худоби різних ліній в умовах ПрАТ «Агро-Союз».
Анализ продолжительности хозяйственного использования голштинского скота разных линий в условиях ЗАО «Агро-Союз».
The analysis of economic use duration of the Holstein cows by different lines in «Agro-Soyuz».
Автори: Сметана, Олександр Юрійович
Галушко, Ірина Анатоліївна
Сметана, Александр Юрьевич
Галушко, Ирина Анатолиевна
Smetana, Olexandr
Halushko, Irina
Ключові слова: голштинська худоба
лінія
тривалість господарського використання
збереженість
вибракування
линия
продолжительность хозяйственного использования
сохранность
выбраковка
Holstein cattle
line
length economic use
preservation
culling
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Сметана О. Ю. Аналіз тривалості господарського використання голштинської худоби різних ліній в умовах ПрАТ «Агро-Союз» / О. Ю. Сметана, І. А. Галушко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету : Сільськогосподарські науки. – 2012. – Вип. 5 (67). – С. 164-169.
Короткий огляд (реферат): В данной работе проведен анализ параметров, характеризующих продолжительность хозяйственного использования коров голштинской породы линий Белла, Валианта, Елевейшна, Старбака и Чифа. Установлено преимущество животных линии Чифа.
В данной работе проведен анализ параметров, характеризующих продолжительность хозяйственного использования коров голштинской породы линий Белла, Валианта, Елевейшна, Старбака и Чифа. Установлено преимущество животных линии Чифа.
In this article conduct analysis of parameters, that characterize economic use duration of the Holstein cows by different lines. Established the superiority of Chief line cows.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1186
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf329,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.