Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛесік, Ірина Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLesik, Iryna, scientific director-
dc.contributor.authorДітковська, Ельвіра-
dc.contributor.authorDitkovska, Elvira-
dc.date.accessioned2022-11-23T11:38:56Z-
dc.date.available2022-11-23T11:38:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДітковська Е. Толерантність в основі товарного виробництва // Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 15-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969-
dc.description.abstractАвторами розглянуто толерантний підхід у харчовій промисловості. Окреслено основні проблеми та негативні наслідки, пов’язані з відсутністю толерантного підходу. Визначено окремі напрями вирішання проблеми.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe authors consider the tolerant approach in the food industry. The main problems and negative consequences associated with the lack of a tolerant approach are outlined. Some directions for solving the problem are determined.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтолерантністьuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectтоваровиробникuk_UA
dc.subjectпальмова оліяuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectекологічна проблемаuk_UA
dc.subjecttolerance-
dc.subjectconsumer-
dc.subjectproducer-
dc.subjectpalm oil-
dc.subjectfood industry-
dc.subjectenvironmental problem-
dc.titleТолерантність в основі товарного виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ
Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-19.pdf315,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.