Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лесік, Ірина Миколаївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Lesik, Iryna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Дітковська, Ельвіра | - |
dc.contributor.author | Ditkovska, Elvira | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T11:38:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T11:38:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Дітковська Е. Толерантність в основі товарного виробництва // Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 15-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969 | - |
dc.description.abstract | Авторами розглянуто толерантний підхід у харчовій промисловості. Окреслено основні проблеми та негативні наслідки, пов’язані з відсутністю толерантного підходу. Визначено окремі напрями вирішання проблеми. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | The authors consider the tolerant approach in the food industry. The main problems and negative consequences associated with the lack of a tolerant approach are outlined. Some directions for solving the problem are determined. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | толерантність | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | товаровиробник | uk_UA |
dc.subject | пальмова олія | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | екологічна проблема | uk_UA |
dc.subject | tolerance | - |
dc.subject | consumer | - |
dc.subject | producer | - |
dc.subject | palm oil | - |
dc.subject | food industry | - |
dc.subject | environmental problem | - |
dc.title | Толерантність в основі товарного виробництва | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16-19.pdf | 315,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.