Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Title: Толерантність в основі товарного виробництва
Authors: Лесік, Ірина Миколаївна, науковий керівник
Lesik, Iryna, scientific director
Дітковська, Ельвіра
Ditkovska, Elvira
Keywords: толерантність
споживач
товаровиробник
пальмова олія
харчова промисловість
екологічна проблема
tolerance
consumer
producer
palm oil
food industry
environmental problem
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Дітковська Е. Толерантність в основі товарного виробництва // Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 15-18.
Abstract: Авторами розглянуто толерантний підхід у харчовій промисловості. Окреслено основні проблеми та негативні наслідки, пов’язані з відсутністю толерантного підходу. Визначено окремі напрями вирішання проблеми.
-
The authors consider the tolerant approach in the food industry. The main problems and negative consequences associated with the lack of a tolerant approach are outlined. Some directions for solving the problem are determined.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ
Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16-19.pdf315,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.