Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Title: | Толерантність в основі товарного виробництва |
Authors: | Лесік, Ірина Миколаївна, науковий керівник Lesik, Iryna, scientific director Дітковська, Ельвіра Ditkovska, Elvira |
Keywords: | толерантність споживач товаровиробник пальмова олія харчова промисловість екологічна проблема tolerance consumer producer palm oil food industry environmental problem |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Дітковська Е. Толерантність в основі товарного виробництва // Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 15-18. |
Abstract: | Авторами розглянуто толерантний підхід у харчовій промисловості. Окреслено основні проблеми та негативні наслідки, пов’язані з відсутністю толерантного підходу. Визначено окремі напрями вирішання проблеми. - The authors consider the tolerant approach in the food industry. The main problems and negative consequences associated with the lack of a tolerant approach are outlined. Some directions for solving the problem are determined. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969 |
Appears in Collections: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.