Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
| dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-01T12:27:48Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-01T12:27:48Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Кухні країн світу : метод. реком. для проведення лабор. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад.: О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 70 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Кухні країн світу | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kuhni-krayin-svitu-181-bakalavr-labor.pdf | 535,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.