Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2022-12-01T12:27:48Z-
dc.date.available2022-12-01T12:27:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКухні країн світу : метод. реком. для проведення лабор. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад.: О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКухні країн світуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kuhni-krayin-svitu-181-bakalavr-labor.pdf535,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.