Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035
Назва: | Кухні країн світу |
Автори: | Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Кухні країн світу : метод. реком. для проведення лабор. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад.: О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 70 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kuhni-krayin-svitu-181-bakalavr-labor.pdf | 535,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.