Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12066
Назва: Стресостійкість, як вид психологічної особистості
Інші назви: Stress resistance as a type of psychological personality
Автори: Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Іваненко, Валерія Сергіївна
Ivanenko, Valeriya
Ключові слова: військова агресія
стрес
душевний спокій
негативна подія
military aggression
stress
peace of mind
negative event
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іваненко В. С. Стресостійкість, як вид психологічної особистості // Інформаційно-психологічна та техногенна безпека: історичні аспекти, особливості захисту суспільства та особистості : тези доповідей за результатами тематичного «круглого столу», м. Миколаїв, 9 грудня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 18-20.
Короткий огляд (реферат): Вже майже 9 місяців триває військова агресія росії та бойові дії на території України. Багато хто з нас покинув свої домівки та перебуває в евакуації, а хтось до сих пір нікуди не виїжджав і весь час залишався на Батьківщини, переживаючи військову агресію. Але незважаючи, на це ми всі за таких умов відчували та відчуваємо глибокі переживання та стрес, страх, тривогу, як за себе, так і за близьких та рідних.
Russia's military aggression and hostilities on the territory of Ukraine have been going on for almost 9 months. Many of us have left our homes and are in evacuation, while some have not left anywhere and remained in the Motherland all the time, experiencing military aggression. But despite this, under such conditions, we all felt and feel deep emotions and stress, fear, anxiety, both for ourselves and for our loved ones and relatives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12066
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Інформаційно-психологічна та техногенна безпека: історичні аспекти, особливості захисту суспільства та особистості - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18-20.pdf787,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.