Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12091
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-14T11:12:10Z | - |
dc.date.available | 2022-12-14T11:12:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12091 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
fedorchuk-tpzsgp-ch-2-prakt-2022.pdf | 819,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.