Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12091
Title: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2
Authors: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Issue Date: 2022
Citation: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 40 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12091
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fedorchuk-tpzsgp-ch-2-prakt-2022.pdf819,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.