Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12139
Назва: | Кухні країн світу |
Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Кухні країн світу : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад.: Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2022. 53 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12139 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kuhni-krayin-svitu-labor-181.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.