Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12146
Назва: Виготовлення ефірної олії з троянди
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Морозова, А. Р.
Morozova, A
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорчук В. Г., Морозова А. Р. Виготовлення ефірної олії з троянди // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 47-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12146
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-47-48.pdf99,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.