Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12147
Назва: Технологія приготування ефірної олії коріандру
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Ізбаш, В. М.
Izbash, V.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорчук В. Г., Ізбаш В. М. Технологія приготування ефірної олії коріандру // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 49-51.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12147
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-49-51.pdf104,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.