Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ленчук, Анастасія | - | 
| dc.contributor.author | Lenchuk, Anastasiia | - | 
| dc.contributor.author | Виговська, Тетяна | - | 
| dc.contributor.author | Vyhovska, Tetiana | - | 
| dc.date.accessioned | 2022-12-20T09:52:27Z | - | 
| dc.date.available | 2022-12-20T09:52:27Z | - | 
| dc.date.issued | 2022 | - | 
| dc.identifier.citation | Ленчук А., Виговська Т. Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 51-53. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149 | - | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA | 
| dc.title | Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2022-51-53.pdf | 102,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.