Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛенчук, Анастасія-
dc.contributor.authorLenchuk, Anastasiia-
dc.contributor.authorВиговська, Тетяна-
dc.contributor.authorVyhovska, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-12-20T09:52:27Z-
dc.date.available2022-12-20T09:52:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛенчук А., Виговська Т. Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 51-53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleАбіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-51-53.pdf102,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.