Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ленчук, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Lenchuk, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Виговська, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Vyhovska, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-20T09:52:27Z | - |
dc.date.available | 2022-12-20T09:52:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ленчук А., Виговська Т. Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 51-53. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-51-53.pdf | 102,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.