Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149| Назва: | Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини | 
| Автори: | Ленчук, Анастасія Lenchuk, Anastasiia Виговська, Тетяна Vyhovska, Tetiana  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Ленчук А., Виговська Т. Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 51-53. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149 | 
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2022-51-53.pdf | 102,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.