Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149
Назва: | Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини |
Автори: | Ленчук, Анастасія Lenchuk, Anastasiia Виговська, Тетяна Vyhovska, Tetiana |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Ленчук А., Виговська Т. Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людини // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 51-53. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12149 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-51-53.pdf | 102,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.